Teatr Kamienica rozgrzeje serca "Zakochanych w Tarnowie"!
26.05.2014

W niedzielę 22 czerwca o godzinie 18.00 w Teatrze im. Ludwika Solskiego w Tarnowie odbędzie się kolejne spotkanie z cyklu "Zakochani w Tarnowie".

Tym razem Tarnów będzie gościł znany i lubiany warszawski teatr "Kamienica" prowadzony przez Emiliana Kamińskiego. Tarnowskiej publiczności zostanie zaprezentowana autorska komedia małżeńska "MÓJ DZIKUS". W głównej roli wystąpi Justyna Sieńczyłło znana telewidzom z serialu "Klan". Zapraszamy wszystkich na dużą dawkę dobrego humoru a zakochane pary na kolejną randkę w tarnowskim teatrze!

Letnie spotkanie "Zakochanych w Tarnowie" będzie również okazją do świętowania okrągłej 30 rocznicy działalności w Tarnowie "Centrum Fotografii - Piotr Grzyb". Na spotkaniu nie zabraknie miłych niespodzianek włącznie z urodzinowym tortem.

Organizatorem i pomysłodawcą cyklu spotkań "Zakochani w Tarnowie" jest Stowarzyszenie KANON. Głównym Partnerem projektu jest Grupa Azoty S.A..

Projekt jest realizowany przy wsparciu finansowym Województwa Małopolskiego. Patronat honorowy nad projektem "Zakochani w Tarnowie" objął Prezydent Miasta Tarnowa oraz Wicemarszałek Województwa Małopolskiego.

Rezerwacja miejsc na stronie www.zakochaniwtarnowie.pl