Romantyczne kolacje na "Moście Zakochanych..."!
16.02.2015

W sobotę 14 lutego na Mościce Zakochanych w Tarnowie świętowano finał radiowego konkursu, w których 10 par wygrało zaproszenia na ?Romantyczne Kolacje dla Zakochanych? w najlepszych tarnowskich restauracjach.

Zwycięzcy konkursu pojawili się na ?Mościce Zakochanych? punktualnie o godzinie 10.00 aby odebrać z rąk organizatorów zaproszenia, skosztować przygotowane na tę okazję smakołyki oraz uwiecznić ten szczególny dzień pamiątkowym zdjęciem.

Organizatorami konkursu byli radio RDN Małopolska oraz Stowarzyszenie KANON, autor ogólnopolskiego projektu ?Zakochani w Tarnowie?. Konkurs na antenie radia organizowany jest od lutego 2012 roku.

W 8 edycjach tego konkursu zaproszenia na ?Romantyczne Kolacje dla Zakochanych? wygrało już ponad 80 par, a kolacje dla zakochanych przygotowały Restauracja Tatrzańska, Hotel i Restauracja u Jana, Hotel i Restauracja Willa Krzyska, Hotel i Restauracja KARDAMON, Hotel i Restauracja Cristal Park, Hotel i Restauracja Tarnovia oraz Dwór Prezydencki Cristal Park w Zgłobicach.