Forum Organizacji "Mościce 2020"
02.12.2013

28 listopada w Willi Eugeniusza Kwiatkowskiego o godzinie 16.00 miało miejsce drugie spotkanie organizacji działających w Mościcach i dla Mościc w ramach FORUM ORGANIZACJI "MOŚCICE 2020". Inicjatorem tego spotkania była Grupa Azoty oraz Stowarzyszenie KANON.

Gościem specjalnym Forum był pan Roman Ciepiela - Wicemarszałek Województwa Małopolskiego, pani Krystyna Latała - Wiceprezydent miasta Tarnowa oraz Wiceprezes Grupy Azoty pan Witold Szczypiński.

Głównym celem drugiego spotkania w Mościcach było zdefiniowanie priorytetowych obszarów dalszej współpracy, które będą pozytywnie oddziaływać w przyszłości na rozwój społeczny i gospodarczy dzielnicy. Głos w tej sprawie zabrali zaproszeni goście oraz przedstawiciele organizacji mościckich, którzy przedstawili swoją opinię oraz planowane i realizowane projekty w Mościcach.

Było to bardzo ciekawe i pełne emocji spotkanie, które mamy nadzieję przyniesie efekty szerszej i wspólnej polityki na rzecz Mościc.

żródło: www.moscice.pl